User Login Form

20 بهمن 1403

انجمن امر به معروف و نهی از منکر استان فارس

“ Fars Province Non Governmental Organization Of The Promotion Of Virtue And The Prevention Of Vice _ has been accepted in DESA's Civil Society database

خیابانهای پر از چاله،غیراصولی و بدون پیاده رو صدرا+فیلم

خیابانهای پر از چاله و غیراصولی و بدون پیاده رو صدرا

درد و دلهای یک شهروند ساکن مجتمع وحدت بتن صدرا را ببینید و بشنوید:

ریاست محترم شرکت عمران شهر جدید صدرا به عنوان سازنده این شهر و شهردار محترم شهر جدید صدرا ،آیا شما ساکن شهر جدید صدرا هستید؟

آیا خانواده و فرزندان شما نیز در این شهر مجبورند پیاده تردد نمایند؟

و…

در خصوص این کلیپ نص صریح قانون شهرداری را ملزم به ایجاد پیاده رو و دیگر موضوعات مطرح در این کلیپ  می نماید

برای پاسخ روشن تر:

قانون چه میگوید:

ماده ۵۵ قانون شهرداری که در واقع شرح وظایف شهرداری است، چیست؟

برخی از مفاد این قانون در شرح وظایف شهرداری، عبارتند از:

1-ایجاد خیابانها و کوچه‌ها و میدانها و باغهای عمومی و مجاری آب و توسعه معابر در حدود قوانین موضوعه.

2- تنظیف و نگاهداری و تسطیح معابر و انهار عمومی و مجاری آبها و فاضلاب ‌و تنقیه ‌قنوات ‌مربوط ‌به‌ شهر و تأمین آب و روشنایی به وسائل ممکنه.

۱۴- اتخاذ تدابیر مؤثر و اقدام لازم برای حفظ شهر از خطر سیل و حریق و همچنین رفع خطر از بناها و دیوارهای شکسته و خطرناک واقع در معابر عمومی و کوچه ها و اماکن عمومی و دالانهای عمومی و خصوصی و پرکردن و پوشاندن چاه‌ها و چاله‌های واقع در معابر و جلوگیری از گذاشتن هر نوع اشیاء در بالکن‌ها و ایوان های مشرف و مجاور به معابر عمومی که افتادن آنها موجب خطر برای عابرین است و جلوگیری از ناودان‌ها و دودکش‌های ساختمان‌ها که باعث زحمت و خسارت ساکنین شهرها باشد.

۱۷- پیشنهاد اصلاح نقشه شهر در صورت لزوم و تعیین قیمت عادله اراضی و ابنیه متعلق به اشخاص که مورد احتیاج شهر باشد بر طبق قانون توسعه معبر و تأمین محل پرداخت آن و ایجاد و توسعه معابر و خیابان ها و میدان ها و باغ های عمومی و تهیه اراضی مورد احتیاج برای لوله کشی و فاضلاب اعم از داخل یا خارج شهر و همچنین تهیه اراضی لازم برای ساختمان مخزن و نصب دستگاه تصفیه و آبگیری و متعلقات آنها بر طبق قانون توسعه معابر.

۲۵- ساختن‌ خیابان‌ها و آسفالت کردن سواره‌روها و پیاده‌روهای ‌معابر و کوچه‌های عمومی و انهار و جدول‌های طرفین از سنگ آسفالت و امثال آن به هزینه شهرداری آن محل.

پس نقش شرکت عمران شهر جدید صدرا چیست؟

قانون ایجاد شهرهای جدید چه می گوید:

ماده 6 – شرکتهای وابسته دولتی اعتبارات جاری و عمرانی مورد نیاز شهر جدید را برای احداث و اجرای طرح‌های خدمات عمومی همان شهر‌جدید هر سال از محل فروش زمین و سایر منابع مالی پیش‌بینی می‌نمایند

ماده 12 – وزارت مسکن و شهرسازی مکلف است پس از اطمینان از اسکان حداقل ده هزار نفر جمعیت در شهر جدید مراتب را به وزارت کشور‌اعلام کند. وزارت کشور موظف است نسبت به تشکیل شورای شهر و ایجاد شهرداری در شهر جدید یاد شده حتی اگر طرح شهر جدید به پایان نرسیده‌باشد اقدام نماید. پس از ایجاد شهرداری، شرکت وابسته یا سازنده شهر جدید موظف است فضاهای عمومی (‌فضاهای سبز، پارکها، معابر، میادین،‌گذرگاهها، گورستان و غسالخانه) پیش‌بینی شده در طرح و تأسیسات زیربنائی را پس از تکمیل و آماده شدن نقشه‌ها و اسناد و مدارک مربوط به مجوزها‌و گواهی‌های صادر شده و نقشه‌های مرحله‌بندی ساخت به صورت بلاعوض به شهرداری تحویل دهد. از اینتاریخ شهر جدید در زمره سایر شهرهای‌کشور محسوب می‌شود.

تبصره – با استقرار شهرداری، شرکت یا شرکتهای وابسته یا سازنده شهر جدید همچنان موظف به اجرای آماده‌سازی، عمران و واگذاری زمینهای‌خود مطابق طرح مصوب شهر جدید و با رعایت مقررات شهرداری می‌باشند

با توجه به قانون و ماده های فوق به این سوالات پاسخ دهید :

جمعیت کنونی شهر جدید صدرا چقدر است؟

چرا شرکت عمران همچنان در شهر جدید صدرا مستقر است؟

آیا واقعا شهرداری و شورای شهرجدید صدرا زمانی که جمعیت این شهر 10 هزار نفر شد،تشکیل گردید؟

آیا زمینهای تحت اختیار شرکت عمران نباید در اختیار شهرداری قرا بگیرد تا از فروش آنها هزینه تاسیسات و زیربنای شهر تامین شود؟

و…